This is an example of a HTML caption with a link.

Stafi i ABS-K


Agim Jaka
Tel:
Mob:.
Email
Web
Edukimi:
Menaxher
+383 (0)390 310 562
+383 (0) 44 123 256
[email protected]
www.abs-k.org, www.absm.ch
Ing. i dipl. i Makineris
Malush Tullumi
Tel:.
Email
Web
Edukimi:
Projekt Koordinator
+383 (0)390 310 562
[email protected]
www.abs-k.org
ing.Maxhistruar në Elektroteknikë.
Krenare Rizvanolli

Tel:.
Mob:.
Email
Web
Edukimi:
Kordinatore dhe Mesimedhenese e Gjuhës Angleze
+383 (0)390 310 562
+383 (0) 44 759 342
[email protected]
www.abs-k.org
Fakulteti-Gjuhe dhe Letërsi Angleze
Prof.Dr. Besim Mustafa

Tel:.
Mob:.
Email
Web
Edukimi:
Trajner, Expert për zhvillim organizativ
+383 (0)390 310 562
+383 (0) 45 379 340
[email protected]
www.abs-k.org

Elvane Gojani

Tel:.
Email
Web
Edukimi:
Administrimi i Biznesit - Financat
+383 (0)390 310 562
[email protected]
www.abs-k.org
ecc.Ekonomiste
Kaltrina Hoxha

Tel:.
Mob:.
Email
Web
Edukimi:
Mësimdhënëse e gjuhës gjermane
+383 (0)390 310 562
+383 (0) 45 605 229
[email protected]
www.abs-k.org
Bachelor i Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane