This is an example of a HTML caption with a link.

Promovimet e LibraveLIBRI : Nëna Terez (Gonxhe Bojaxhiu)


Shqip,Gjermanisht,AnglishtLibri: MË MËSO TË DUA
LEHRE MICH ZU LIBEN
TEACH ME TO LOVE
Shqip
Gjermanisht
Anglisht
Perkthyes: Ali Podrimlja,Sali Bashota
Hans-Joachim Lanksch
Avni Spahija
Shqip
Gjermanisht
Anglisht
Botues: ROZAFA,Prishtinë
Albanische Beratungsstelle-Basel-CH
Shqip
Gjermanisht
AnglishtLIBRI: Shqipëria, Ballkani

E Premte 12.01.2007 në ora 14.00, Prishtinë, Biblioteka Kombëtare.
E shtune në 13.01.2007 në ora 14.00, Gjakovë, Salla e konferencave në Ndërtesën e Bankkosit, kati 4 (katërt)

- “Nëpër Viset e Drinit dhe të Vardarit”
Autori:
Perkthyes:
Prezentuesi
JOHANN G.von HAHN
Pjeter Rudiqi
Mehmet Elezi, Ambasadori i Shqipërisë në Zvicër
Autori:
Perkthyes:
Prezentuesi
CHRISTINE von KOHL
Pjeter Rudiqi
Prof.Dr.Pajazit Nushi
- “Balkani”
Autori:
Perkthyes:
Prezentuesi
WOLFGANG LINAL , CHRISTINE von KOHL
Pjeter Rudiqi
Akad. Esat Stavileci
- Fjalori i ghuhës shqipe
Autori:
Organizator:
Mehmet Elezi
ABS-Këshillimorja,Gjakovë,
ABSM CH : Bashkëfinancues Biblioteka Kombëtare,
(Z. Sali Bashota),
ABS-Këshillimorja,
Shoqata e Intelektualëve në Gjakovë