This is an example of a HTML caption with a link.

GALLERY
Administratë Biznesi

Kurse per Administrat Biznesi

Certifikimi

Certifikimi i Studentëve të ABS-K

Promovimi i Librave

Promovimi i Librave te ndryshme

Trajnime Solare

Trajnime për energjinë solare dhe implementimi në spitalin e Gjakovës `Isa Grezda`
Trajnime

Trajnime elektrike, mekanike dhe saldim
Shkolla e mesme ekonomike Kadri Kusari

Shkolla e mesme ekonomike Kadri Kusari


Shkolla e mesme profesiona Gjon Nikolle Kazazi

Shkolla e mesme profesiona Gjon Nikolle Kazazi


Shkolla e mesme e larte teknike “ Nexhmedin Nixha” grupi 2

Shkolla e mesme e larte teknike “ Nexhmedin Nixha” grupi 2

GGjimnazi “ Hajdar Dushi”

Gjimnazi “ Hajdar Dushi” i